BRDR. HØJRUP A/S

Rodfræsning

VI TILBYDER

Professional Rodfræsning

Rodfræsning

Er den jord, du ønsker at anvende til bebyggelse eller beplantning, plaget af tykke og genstridige rødder fra tidligere bevoksning? Så har du behov for rodfræsning. Hos Brdr. Højrup A/S tilbyder vi professionel rodfræsning ved anvendelse af maskiner, som er særligt udviklet til de forskellige variationer over dette tema. 

Hvad er rodfræsning?

Rodfræsning er en procedure, ved hvilken diverse rødder og træstød fjernes fra jorden. Herved bliver det muligt at planere, for eksempel i forbindelse med byggeri, eller at pløje og så med græs og afgrøder.

En rodfræser kan antage varierende udformninger alt efter opgavens karakter. Der arbejdes normalt i dybder mellem 15 og 30 centimeter, mens de helst store og særdeles effektive rodfræsere arbejder i helt ned til en halv meters dybde.

Hvorfor skal jeg vælge professionel rodfræsning?

Der er flere fordele ved at overlade fjernelse af rødder og stød i jorden til de professionelle. Først og fremmest har vi hos Brdr. Højrup A/S ekspertise og erfaring inden for dette område, hvilket giver os de stærkeste forudsætninger for at opnå det optimale resultat.

Der ud over er vi i besiddelse af de nyeste maskiner designet til netop dette formål. Hvis du selv forsøger dig med at fjerne de kraftige rødder, kommer du hurtigt til kort. 

Dette gælder også selv om du har en gravemaskine til hjælp. Lykkes det dig at få fat i rødderne, og derpå trække dem op, skal disse efterfølgende håndteres. Det kan godt være temmelig krævende at findele de seje rødder manuelt. Og derfor anbefales det, at du benytter professionel rodfræsning.

En rodfræser neddeler rødderne mens den arbejder i jorden. I modsætning til harvning og grenknusning vil rodfræsning som regel kun kræve en overkørsel af området. Og da en rodfræser som oftest er udrustet med en såkaldt pakkevalse, vil jordpakning kunne udføres samtidig med rodfræsning.

Rodfræsning og stubfræsning udføres ved hjælp af meget kraftige maskiner, som bør håndteres af professionelt mandskab. Derfor er det vigtigt, at du overlader denne opgave til veluddannede og erfarne folk. På den måde kan du være helt sikker på at opgaven bliver løst til fuld tilfredshed, og uden risiko for hverken mennesker eller materiel.

Hvornår har jeg behov for rodfræsning?

Der kan være flere situationer hvor en rodfræsning er på sin plads.

Blandt disse kan nævnes:

  • Forud for skovplantning. Selv om det ikke altid er nødvendig at rodfræse inden skoven beplantes, kan det anbefales hvis der skal anlægges intensiv kulturer såsom for eksempel juletræer, eller i forbindelse med afdrift.
  • Forud for opdyrkning af jord med energipil. Hvis der tidligere har været anlagt energipil på et jordområde der skal geninddrages i konventionel agerbrug, bør du lægge ud med en rodfræsning for at fjerne diverse træstød i jorden.
  • Ved anlæggelse eller omlægning af privat have. Er der mange irriterende rødder i jorden der hvor du ønsker at så græs eller udføre beplantning i din have, kan du komme langt med en rodfræsning.

YDELSER

LAD OS HJÆLPE DIG

FÅ ET TILBUD

KONTAKT OS

KONTAKT OS

INDHENT ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon hvis du har nogle spørgsmål eller vi skal komme og se på en opgave.

CERTIFICERET

TOTALENTREPRENØR